Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego zupa w słoiku? - krótki czas przygotowania (jeżeli wcześniej zamarynujesz tofu) - nie wymaga gotowania, wystarczy zalać wrzątkiem - wygodny i smaczny posiłek poza domem - wiesz, co jesz
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 272
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 34
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 744
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 151
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 45
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 272
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 34
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 744
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 151
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 45
Składniki
Przygotowuję marynatę (mieszam składniki) i wrzucam do niej pokrojone w kostkę tofu. Odstawiam na przynajmniej 1/2 godziny.
Do słoika wrzucam makaron, warzywa i przyprawy. Dodaję tofu i zieleninę. Zalewam wrzątkiem, zakręcam słoik i mieszam. Odstawiam na 5 minut.