Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego zupa w słoiku? - krótki czas przygotowania (jeżeli wcześniej zamarynujesz tofu) - nie wymaga gotowania, wystarczy zalać wrzątkiem - wygodny i smaczny posiłek poza domem - wiesz, co jesz
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 159
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1293
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Przygotowuję marynatę (mieszam składniki) i wrzucam do niej pokrojone w kostkę tofu. Odstawiam na przynajmniej 1/2 godziny.
Do słoika wrzucam makaron, warzywa i przyprawy. Dodaję tofu i zieleninę. Zalewam wrzątkiem, zakręcam słoik i mieszam. Odstawiam na 5 minut.