Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dlaczego zupa w słoiku? - krótki czas przygotowania (jeżeli wcześniej zamarynujesz tofu) - nie wymaga gotowania, wystarczy zalać wrzątkiem - wygodny i smaczny posiłek poza domem - wiesz, co jesz
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4518
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12239
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6940
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5661
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 225
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4518
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12239
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6940
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5661
Składniki
Przygotowuję marynatę (mieszam składniki) i wrzucam do niej pokrojone w kostkę tofu. Odstawiam na przynajmniej 1/2 godziny.
Do słoika wrzucam makaron, warzywa i przyprawy. Dodaję tofu i zieleninę. Zalewam wrzątkiem, zakręcam słoik i mieszam. Odstawiam na 5 minut.