Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę serwuj z chlebem lub makaronem ;)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15698
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4728
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 396
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15698
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4728
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 396
Składniki
Pierś z kurczaka pokrój w paski lub kostkę i wraz z liściem laurowym wrzuć do gotującej się wody. Gotuj 10 minut pod przykryciem. Cukinię, marchewki, pietruszkę, paprykę i por pokrój w krążki. W głębokim rondlu rozpuść masło na małym ogniu dodaj warzywa i duś 5 minut. Przypraw do smaku vegetą, papryką solą i kolorowym pieprzem. Podduszone warzywa przełóż do garnka z mięsem i gotuj około 15 minut. Przypraw do smaku.