Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę serwuj z chlebem lub makaronem ;)
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 127
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2432
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 127
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2432
Składniki
Pierś z kurczaka pokrój w paski lub kostkę i wraz z liściem laurowym wrzuć do gotującej się wody. Gotuj 10 minut pod przykryciem. Cukinię, marchewki, pietruszkę, paprykę i por pokrój w krążki. W głębokim rondlu rozpuść masło na małym ogniu dodaj warzywa i duś 5 minut. Przypraw do smaku vegetą, papryką solą i kolorowym pieprzem. Podduszone warzywa przełóż do garnka z mięsem i gotuj około 15 minut. Przypraw do smaku.