Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupę serwuj z chlebem lub makaronem ;)
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5703
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 2102
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 199
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5703
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 2102
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 199
Składniki
Pierś z kurczaka pokrój w paski lub kostkę i wraz z liściem laurowym wrzuć do gotującej się wody. Gotuj 10 minut pod przykryciem. Cukinię, marchewki, pietruszkę, paprykę i por pokrój w krążki. W głębokim rondlu rozpuść masło na małym ogniu dodaj warzywa i duś 5 minut. Przypraw do smaku vegetą, papryką solą i kolorowym pieprzem. Podduszone warzywa przełóż do garnka z mięsem i gotuj około 15 minut. Przypraw do smaku.