Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa z bakłażanem i ryżem"
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1097
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1097
Składniki
Warzywa oczyść, umyj. Bakłażany, cukinię i paprykę pokrój na kawałki, marchewkę na plasterki. Por pokrój w krążki, podduś na maśle.
W garnku zagotuj 2 litry wody. Dodaj wszystkie warzywa i ryż, posyp vegetą. Gotuj 20-25 minut.
Na koniec zupę zabiel śmietaną kremówką, posyp natką. Przypraw pieprzem i papryką.Źródło: Chwila dla Ciebie