Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa z bakłażanem i ryżem"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12722
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1441
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13905
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5802
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12722
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1441
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13905
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5802
Składniki
Warzywa oczyść, umyj. Bakłażany, cukinię i paprykę pokrój na kawałki, marchewkę na plasterki. Por pokrój w krążki, podduś na maśle.
W garnku zagotuj 2 litry wody. Dodaj wszystkie warzywa i ryż, posyp vegetą. Gotuj 20-25 minut.
Na koniec zupę zabiel śmietaną kremówką, posyp natką. Przypraw pieprzem i papryką.Źródło: Chwila dla Ciebie