Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa z bakłażanem i ryżem"
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 225
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 225
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Składniki
Warzywa oczyść, umyj. Bakłażany, cukinię i paprykę pokrój na kawałki, marchewkę na plasterki. Por pokrój w krążki, podduś na maśle.
W garnku zagotuj 2 litry wody. Dodaj wszystkie warzywa i ryż, posyp vegetą. Gotuj 20-25 minut.
Na koniec zupę zabiel śmietaną kremówką, posyp natką. Przypraw pieprzem i papryką.Źródło: Chwila dla Ciebie