Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2437
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 342
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 143
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2437
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 342
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 143
Składniki
Truskawki umyj, osusz, oszypułkuj (kilka odłóż do dekoracji). Ugotuj je krótko w całości, w takiej ilości wody, by zupa była esencjonalna.
Dopraw cukrem oraz szczyptą chili i szczyptą cynamonu. Następnie dodaj tyle soku z cytryny, by nieco zrównoważyć słodki smak.
Zupę przed podaniem udekoruj kawałkami odłożonych truskawek i listkami mięty.Źródło: Świat kobiety