Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3982
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154649
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1003
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 409
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3982
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154649
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1003
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 409
Składniki
W dużym garnku roztapiamy masło, wrzucamy pokrojone w kostkę ziemniaki i dusimy przez 15 minut.
Dodajemy wywar, majeranek, czosnek przeciśnięty przez praskę i zmiksowaną cebulę. Gotujemy, aż ziemniaki zmiękną (około 15 minut). Dodajemy chrzan wymieszany ze śmietaną i odrobiną soli. Gotujemy chwilę, doprawiamy do smaku. Smacznego