Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka bardzo syta i smaczna,polecam Wam.Na pewno posmakuje:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Składniki
Umytego ogórka pokroić w kostkę i podsmażyć na maśle przez 10min.
Na wrzącą wodę wrzucić mieszanki warzywne,pora pokrojonego w talarki,seler w kostkę,czosnek w plasterki. Dodać ziele ,liście,podsmażonego ogórka,lubczyk suszony. Zagotować ,na gotujące warzywa wsypać ryż i gotować 15min.Po tym czasie dodać makaron,pogotować 7-10min. Śmietanę zahartować i wlać do zupy.Dodać majeranek i posiekany koperek. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Smacznego życzę!