Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka kombinacja składników urozmaici klasyczną zupę jarzynową
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8609
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 593
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8609
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 593
Składniki
Warzywa myjemy, obieramy, ziemniaki kroimy w kostkę, marchewkę i pietruszka w talarki, fasolkę pozbawiamy końcówek, kroimy na mniejsze kawałki. W garnku zagotowujemy rosół, wrzucamy do garnka pokrojone warzywa i ryż. Dodajemy zioła. Zupę gotujemy do miękkości składników. Dodajemy śmietanę, zagotowujemy, doprawiamy do smaku, podajemy