Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa ziemniaczana, treściwa, szybka w przygotowaniu i pyszna
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5519
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1014
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12001
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5519
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1014
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12001
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5125
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Składniki
1. ziemniaki, marchew i selera obrać, pokroić w drobną kostkę, zalać gorącą wodą, dodać liść laurowy i łyżeczkę kucharka, gotować ok 10 min, 2. boczek i kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć, dodać pokrojone czosnek i cebulę, podsmażyć na rumiano, dodać paprykę wymieszać, przełożyć do zupy, gotować do miękkości, wlać zakwas, zagotować, doprawić do smaku solą i pieprzem