Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa ziemniaczana z pulpetami"
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 7
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 40
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 135
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 71
Przepis dnia
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 961
Prosty, szybki i zdrowy twarożek z pieczonym czosnkiem i nasionami kozieradki...
Odsłon: 7
Prosty przepis na smaczne i zdrowe domowe chrupkie pieczywo. Składa się jedyn...
Odsłon: 40
Klasyczny włoski deser w innej odsłonie. Mój tort miał być bardziej czekolado...
Odsłon: 135
Leniwe kluski to kluski uwielbiane przez moją rodzinkę. Przepis na te kluski...
Odsłon: 71
Przepis dnia
Kuchnia szwedzka jest w Polsce stosunkowo mało znana, ale każdy, kto kiedykol...
Odsłon: 961
Składniki
Włoszczyznę oczyść. Ryby spraw, odrzuć kręgosłupy i większe ości. Ogony, głowy i płetwy zalej 2 litrami wody.
Dodaj włoszczyznę, przyprawy, gotuj 40 min. Przecedź. Ziemniaki obierz, pokrój w kostkę, dodaj do wywaru, ugotuj.
Cebulę obierz, posiekaj, zeszklij na maśle. Mięso ryb zmiel, dodaj jajko, cebulę i bułkę tartą, połącz, przypraw.
Z masy uformuj pulpeciki, obsmaż na oleju. Dodaj do zupy.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Sopata z Rytra.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie