Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupy ze swojego kurczaka o wiele bardziej smakują i mają dużo oczek.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 732
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 350
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4954
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 116
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 732
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 350
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 4954
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 116
Składniki
Do garnka wlać około 2 litrów wody dodać ćwiartki podzielone na części (miałam już mrożone), wykroić marchew, chwilę pogotować
Następnie dodać pokrojony liść pora i selera oraz ziela angielskie i liście laurowe, gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa.
Gdy mięso jest już wystarczająco miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę
Oraz ryż i również gotować na wolnym ogniu
do czasu miękkości ziemniaków i ryżu.
Gdy ziemniaki z ryżem są już miękkie dodać drobno pokrojoną natkę pietruszki,
Zagotować.