Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupy ze swojego kurczaka o wiele bardziej smakują i mają dużo oczek.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1121
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1130
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13146
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1121
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1130
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13146
Składniki
Do garnka wlać około 2 litrów wody dodać ćwiartki podzielone na części (miałam już mrożone), wykroić marchew, chwilę pogotować
Następnie dodać pokrojony liść pora i selera oraz ziela angielskie i liście laurowe, gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa.
Gdy mięso jest już wystarczająco miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę
Oraz ryż i również gotować na wolnym ogniu
do czasu miękkości ziemniaków i ryżu.
Gdy ziemniaki z ryżem są już miękkie dodać drobno pokrojoną natkę pietruszki,
Zagotować.