Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wywar na Żurek najlepszy na kościach bądź żeberkach wędzonych.
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 796
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 22
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 63
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 796
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 22
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 63
Składniki
0.5 żeberek wędzonych 1 cebula kilka ząbków czosnku majeranek,sól,pieprz,kostka rosołowa
Żeberka myjemy pod bieżącą wodą,wrzucamy do garnka dodajemy wszystkie przyprawy oraz cebule z czosnkiem.Gotujemy na wolnym ogniu.Tak oto żeberka wyciągamy,jeśli mamy zakwas swojski dodajemy do do wywaru i zagotowujemy 3 min do zagęszczenia. gotujemy jajka i podajemy.