Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wywar na Żurek najlepszy na kościach bądź żeberkach wędzonych.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1438
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 386
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1438
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 386
Składniki
0.5 żeberek wędzonych 1 cebula kilka ząbków czosnku majeranek,sól,pieprz,kostka rosołowa
Żeberka myjemy pod bieżącą wodą,wrzucamy do garnka dodajemy wszystkie przyprawy oraz cebule z czosnkiem.Gotujemy na wolnym ogniu.Tak oto żeberka wyciągamy,jeśli mamy zakwas swojski dodajemy do do wywaru i zagotowujemy 3 min do zagęszczenia. gotujemy jajka i podajemy.