Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wywar na Żurek najlepszy na kościach bądź żeberkach wędzonych.
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7854
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 773
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 602
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7854
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 773
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 602
Składniki
0.5 żeberek wędzonych 1 cebula kilka ząbków czosnku majeranek,sól,pieprz,kostka rosołowa
Żeberka myjemy pod bieżącą wodą,wrzucamy do garnka dodajemy wszystkie przyprawy oraz cebule z czosnkiem.Gotujemy na wolnym ogniu.Tak oto żeberka wyciągamy,jeśli mamy zakwas swojski dodajemy do do wywaru i zagotowujemy 3 min do zagęszczenia. gotujemy jajka i podajemy.