Przedwiosenna odnowa - najlepsze przepisy

Humus to pyszna przekąska, w klasycznej wersji przyrządzana z przegotowanej ciecierzycy. W dzisiejszym przepisie pojawia się dodatkowy składnik, czyli pieczone buraki. Zmieniają one nie tylko smak potrawy, ale i nadają jej piękny kolor. Przekonaj się!

Polecane artykuły

Informacje Amerykanie jedzą na potęgę, żeby schudnąć. U nas choć tania, nie jest bardzo popularna

Co można przyrządzić z kaszy gryczanej, aby uzyskać sycące i pyszne posiłki? Możliwości jest całe mnóstwo! Dowiedz się, jakie substancje odżywcze k...

1
Informacje Ma zielone, chrupkie i pełne witamin liście. Jak przyrządzić kapustę stożkową?

Jej smak jest łagodniejszy, a struktura lżejsza niż zwykła biała kapusta. Kapusta stożkowa pojawia się na półkach w wielu supermarketach. W poniższ...

7
Informacje Kwiatowy zapach i subtelny smak. Dlaczego warto jeść ryż jaśminowy zamiast białego?

Ryż jaśminowy to znakomita alternatywa dla klasycznego białego ryżu. Jego delikatny, lekko orzechowy smak i puszysta konsystencja sprawiają, że świ...

2
Ewa gotuje Ewa wspomina mroźną Antarktydę. Jej przepisy za to mocno rozgrzewają

„Ewa Gotuje” to program kulinarny, który ciągle zaskakuje. W 534. odcinku prowadząca zaprosiła do domu towarzyszkę swoich górskich wypraw. Ewa Wach...

9

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
5
Ciasta Kolorowe smaczki

Delikatne , pięknie pachnące , zachwyci domowników i gości.

Odsłon: 423

60 min
4
Dania główne Krewetki w panierce Panko

Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...

Odsłon: 232

>60 min
6
Wędliny Bułaczanka

Bułaczanka to tradycyjna kiszka z mięsem wieprzowym pochodząca z województwa...

Odsłon: 2151

60 min
2
30 min
7

Przepis dnia

Ciasta Sernik gotowany makowy

To nasze ulubione ciasto, którego nie trzeba piec. Jest lekkie, trochę serowe...

Odsłon: 8382

30 min
23