Klasyczny domowy makaron w stylu włoskim z dodatkiem żółtek jaj, parmezanu i boczku, to właśnie carbonara. Wybierz się w kulinarną podróż do Włoch, to danie, z pewnością zachwyci całą twoją rodzinę.
Polecane artykuły
Artykuł sponsorowany
Czy można zjeść spokój? Naukowcy coraz częściej odpowiadają: tak, przynajmniej częściowo. To, co jemy, nie tylko odżywia ciało, ale także reguluje...
Dzika róża niegdyś regularnie gościła w polskich domach. Dziś, choć przez wielu zapomniana, wciąż uznawana jest za jeden z najcenniejszych darów na...
Rokitnik to owoc, po który warto sięgać jesienią i zimą, ponieważ zawiera dużo witaminy C ważnej dla naszej odporności. Można zrobić z niego odżywc...
Zakwas z buraków to napój, po który warto sięgać jesienią, gdy nasz organizm szczególnie potrzebuje wsparcia. Stanowi on prawdziwą bombę odżywczą,...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 751
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1023
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2051
