Klasyczny domowy makaron w stylu włoskim z dodatkiem żółtek jaj, parmezanu i boczku, to właśnie carbonara. Wybierz się w kulinarną podróż do Włoch, to danie, z pewnością zachwyci całą twoją rodzinę.
Polecane artykuły
Artykuł sponsorowany
Kamień do pizzy sprawia, że spód ciasta staje się chrupki. Dzieje się tak, ponieważ kamień magazynuje ciepło i oddaje je prosto do ciasta. Dowiedz...
Nie wyobrażasz sobie świąt bez karpia, a jednocześnie wcale nie masz ochoty go przygotowywać? I do tego te nieszczęsne ości. Łosoś, halibut i dorsz...
Jesienią i zimą warto mieć w kuchni coś, co działa równie szybko co suplementy, ale skuteczniej niż gorąca herbata z cytryną. Mowa o domowym bulion...
559. odcinek programu Ewy Wachowicz miał swoją emisję w Mikołajki, nie mogło zabraknąć więc świątecznego akcentu. Gwiazda kulinariów zaprezentowała...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1041
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Dla dzieci
- Nabiał
- Jajka
- Orzechy
- Nerkowce
- Włoskie
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 2950
