Tradycyjne gazpacho to chłodnik pochodzący ze słonecznej Hiszpanii i zrobiony ze świeżych, zmiksowanych warzyw. Odkryj przepis na jego owocową, jeszcze lżejszą wersję. Zupa idealnie nawadnia i dostarcza potrzebnych organizmowi witamin. Smacznego!

Polecane artykuły

Macie dość kanapek, które szybko się nudzą i nie dają energii na cały dzień? Czas postawić na coś lżejszego i bardziej różnorodnego. Sałatki do pra...

549 odcinek kulinarnego show "Ewa gotuje" będzie pełen inspirujących pomysłów na

Dynia to warzywo, które króluje w naszych kuchniach jesienią. Chętnie przyrządzamy z niej zupy, sałatki, a nawet ciasta, jednak nie każdy wie, że m...

Artykuł sponsorowany
Coraz więcej osób szuka sposobów na przygotowanie zdrowych, orzeźwiających napojów w domu, które nie tylko smakują świetnie, ale też pozwalają kont...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Przyprawy
- Cynamon
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 74

Karkówka duszona z ziemniakami to klasyczne, sycące danie obiadowe, idealne n...
Odsłon: 1359

Taka babcina postna zupka. Smak i zapach najpiękniejszy na świecie. Z całą st...
Odsłon: 1191

