Tradycyjne gazpacho to chłodnik pochodzący ze słonecznej Hiszpanii i zrobiony ze świeżych, zmiksowanych warzyw. Odkryj przepis na jego owocową, jeszcze lżejszą wersję. Zupa idealnie nawadnia i dostarcza potrzebnych organizmowi witamin. Smacznego!

Polecane artykuły

Artykuł sponsorowany
Samodzielne przygotowanie posiłków dla kilkuletniego dziecka bywa naprawdę problematyczne. Wyobraź sobie, że masz 5-latka, który nigdy nie potrafi...

Nie każdy ser jest ciężkostrawny i kaloryczny. Istnieje taki, który dostarcza mnóstwo wapnia, a jednocześnie jest łatwiejszy do strawienia niż popu...

Placki ziemniaczane to jedno z tych dań, które wszyscy znają, ale niewielu wie, jak wiele mają odsłon. W różnych regionach Polski przygotowuje się...

Jak zrobić dobrą paschę wielkanocną? To pytanie zadaje sobie wielu miłośników tradycyjnych wypieków przed świętami. Ten wschodni przysmak, choć nie...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137

Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
- Impreza
- Polska
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Kasze i ryż
- Jaglana
- Warzywa
- Buraki
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 357

