Tradycyjne gazpacho to chłodnik pochodzący ze słonecznej Hiszpanii i zrobiony ze świeżych, zmiksowanych warzyw. Odkryj przepis na jego owocową, jeszcze lżejszą wersję. Zupa idealnie nawadnia i dostarcza potrzebnych organizmowi witamin. Smacznego!
Polecane artykuły
Większość z nas kojarzy owies głównie z płatkami owsianymi, które trafiają na nasze stoły m.in. w formie owsianki czy zdrowych przekąsek. Tymczasem...
Ewa Wachowicz zabrała się za przyrządzanie absolutnych klasyków - kapuśniaka, golonki i sernika. Nie kierowała się jednak tradycyjnymi przepisami i...
Obiad na dwa dni to idealne rozwiązanie dla tych, którzy chcą zaoszczędzić czas i energię w codziennej rutynie. Przygotowując posiłek na kilka dni,...
Artykuł sponsorowany
Marnowanie żywności to problem wielowymiarowy. Można spojrzeć na niego z perspektywy społecznej – gdy mnóstwo ludzi na świecie głoduje, część wyrzu...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
- Wielkanoc
- Polska
- Kasze i ryż
- Warzywa
- Kapusta
- Papryka
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Surówki
- Bułki
Odsłon: 30
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Nabiał
- Jajka
- Ser
- Pieczarki
- Przyprawy
- Placki
Odsłon: 1999
Polecam.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Wegetariańskie
- Jajka
- Orzechy
- Migdały
- Przyprawy
- Cynamon
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 411
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 620
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1969