Gazpacho truskawkowo-arbuzowe
Tradycyjne gazpacho to chłodnik pochodzący ze słonecznej Hiszpanii i zrobiony ze świeżych, zmiksowanych warzyw. Odkryj przepis na jego owocową, jeszcze lżejszą wersję. Zupa idealnie nawadnia i dostarcza potrzebnych organizmowi witamin. Smacznego!

Polecane artykuły

Sponsorowane
Regularne uprawianie różnych dyscyplin sportowych, nawet rekreacyjne, sprawia, że organizm wykazuje zwiększone zapotrzebowanie na wiele mikro i mak...

Na wygląd skóry wpływ mają nie tylko stosowane kosmetyki i zabiegi pielęgnacyjne, ale przede wszystkim to, co jemy. Sprawdź, jakie pokarmy warto wp...

Stale rosnące ceny skłaniają Polaków do poszukiwania oszczędności. Jednym ze sposobów jest rozsądne planowanie budżetu oraz przygotowywanie dań z s...

Tak przygotowanego bakłażana jeszcze nie jadłeś! Jest kremowy, aromatyczny, a dodatek orzeszków pinii, cebulki dymki i sosu jogurtowego doskonale d...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Prosty i szybki przepis na ciasto na pizzę! Ja jako laik w pieczeniu i gotowa...
Odsłon: 46

Bardzo smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu ciasto z jabłkami papierówka...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Walentynki
- Halloween
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Wegetariańskie
- Owoce
- Nabiał
- Przyprawy
- Ciasta
- Jajka
Odsłon: 10485

Sernik ma różne oblicza. Wolisz ten ciężki, wilgotny, lekko kwaskowy? Czy kre...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Komunia
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Kremy
- Nabiał
- Ciasta
- Kremy
- Serniki
- Jajka
Odsłon: 365

Delikatne, mięciutkie, pachnące śliwką i marcepanem. Stary domowy przepis któ...
Odsłon: 118

