Gołąbki to jedna z tradycyjnych polskich potraw. W tej wersji wyjątkowo pasuje do gustów Polaków. Dlaczego? Bo farszem do gołąbków jest soczysta kaszanka. To naprawdę wyśmienite połączenie, wypróbuj!

Polecane artykuły

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...

Zastanawiasz się, co jeść na kolację, żeby dobrze spać? Sekret tkwi w lekkostrawnych i zbilansowanych daniach, które nie obciążą twojego układu pok...

Warzywa to nie tylko dodatek do obiadu, ale kluczowy element pełnowartościowego posiłku. Choć klasyczne buraczki czy marchewka z groszkiem mają swo...

Artykuł sponsorowany
Indukcja zrewolucjonizowała codzienne gotowanie – jest szybsza, bezpieczniejsza i znacznie bardziej energooszczędna niż tradycyjne rozwiązania. Jeś...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 728

Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
- Impreza
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Mleko
- Orzechy
- Migdały
- Przyprawy
- Mięta
- Ciasta
- Dla zdrowia
Odsłon: 711

Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 407

Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3546

