Kisić można niemal wszystko, dlatego zachęcamy do wypróbowania pysznego, marokańskiego przysmaku, czyli kiszonych cytryn. Podpowiadamy, w jaki sposób to zrobić. Najlepiej smakują z mięsem lub do sałatek. Sprawdź, jak smakują!

Polecane artykuły

Zupy na Wielkanoc to nie tylko klasyczny żur czy barszcz biały, choć te dwa specjały goszczą najczęściej na świątecznych stołach. W różnych regiona...

W Wielką Sobotę Ewa Wachowicz zaprosi do swej krakowskiej kuchni, gdzie zaprezentuje potrawy na Wielkanoc. Sprawdź, co wydarzy się w 389. odcinku p...

Szukasz pomysłu na efektowny i smaczny przysmak świąteczny? Postaw na roladki z szynki. Przekąska na Wielkanoc w tej formie to coś, co można przygo...

Artykuł sponsorowany
Air Fryer to doskonały sposób na naukę gotowania. Ten wielofunkcyjny sprzęt kuchenny zapewni ci wspaniałą przygodę z gotowaniem. Poznasz nowe przep...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

