Sezon na dynię

Kisić można niemal wszystko, dlatego zachęcamy do wypróbowania pysznego, marokańskiego przysmaku, czyli kiszonych cytryn. Podpowiadamy, w jaki sposób to zrobić. Najlepiej smakują z mięsem lub do sałatek. Sprawdź, jak smakują!

Polecane artykuły

Informacje Dieta przy obciążonej trzustce – praktyczne wskazówki na co dzień

Trzustka to niewielki, ale bardzo ważny narząd – odpowiada za produkcję enzymów trawiennych i regulację poziomu cukru we krwi. Kiedy zaczyna szwank...

0
Informacje Dodaj łyżeczkę do owsianki. Trawienie znacząco się poprawi, stres i napięcie znikną

Nie wyobrażasz sobie śniadania bez owsianki? Następnym razem koniecznie dodaj do niej łyżeczkę kurkumy, aby jeszcze bardziej podkreślić jej smak i...

2
Informacje Błędy, które popełniasz podczas przygotowywania kurczaka. Nie tylko mycie jest zakazane

Kurczak to jeden z najpopularniejszych składników w polskiej kuchni. Jest on lekkostrawny, niedrogi i niezwykle smaczny, jednak nie każdy potrafi s...

2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Zupy Zupa z brukselką

Przepis na zupę jarzynową z brukselką.

Odsłon: 1241

60 min
16
15 min
6
Desery Bułeczki dyniowe z czekoladą

Bułeczki dyniowe z czekoladą to dość nieoczywiste połączenie. Do zrobienia ci...

Odsłon: 13895

30 min
16
Ciasta Śliwka w czekoladzie potrójnie czekoladowa

W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...

Odsłon: 4068

>60 min
8