Najlepsze pomysły na szparagi

Kisić można niemal wszystko, dlatego zachęcamy do wypróbowania pysznego, marokańskiego przysmaku, czyli kiszonych cytryn. Podpowiadamy, w jaki sposób to zrobić. Najlepiej smakują z mięsem lub do sałatek. Sprawdź, jak smakują!

Polecane artykuły

Informacje Pączki mniszka à la kapary, kiszone liście. Nie tylko kwiaty mniszka są zdrowe

Mniszek lekarski to znacznie więcej niż tylko żółte kwiaty. W jego zielonych częściach – liściach, pączkach i łodygach – kryje się prawdziwa skarbn...

1
Informacje 5 najlepszych surówek z młodej kapusty. Witaminowa bomba nie tylko do obiadu

Młoda kapusta to prawdziwa skarbnica witamin, idealna do lekkich, wiosennych surówek. To proste w przygotowaniu, pełne smaku i wartości odżywczych...

6
Informacje Najlepsze zupy z zielonych szparagów. Rób, póki sezon trwa

Szparagi to jedne z tych warzyw, na które czekamy cały rok – a kiedy w końcu się pojawiają, sezon mija zdecydowanie za szybko. Zielone są delikatni...

1
Informacje Dania ze świeżych ogórków. Niskokaloryczne, zdrowe, wybornie smakują

Świeże ogórki - zarówno gruntowe, jak i szklarniowe - to lekkie, niskokaloryczne warzywa o wysokiej zawartości wody i cennych składników mineralnyc...

4

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy