Kolorowy Colesław

Lubisz, kiedy na twoim talerzu dużo się dzieje? Jeśli tak, koniecznie przygotuj szybką sałatkę, która doskonale sprawdzi się do wielu dań z mięsem w roli głównej. Kolorowy Colesław to doskonały dodatek do burgera czy frytek. Poszatkuj czerwoną kapustę, marchewkę i kalarepę, oczywiście nie może zabraknąć również majonezu. Pycha!

Fot.123RF/Picsel

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
6
Dania główne Schab w sosie paprykowym

Węgierska ostra pasta paprykowa to jeden z moich ulubionych dodatków do mięs....

Odsłon: 144

60 min
1
30 min
0
Śniadania Placuszki na maślence

Dzisiaj proponuję coś pysznego na śniadanie i to w dodatku raczej na słodko....

Odsłon: 378

60 min
6

Polecane artykuły

Informacje 5 patentów na polędwiczki z indyka. Rozpływają się w ustach

Indyk uznawany jest za zdrowe mięso, znacznie zdrowsze od popularnych kurczaków. A jednak rzadko po niego sięgamy. Najprawdopodobniej ze względu na...

6
Informacje Jedz codziennie garść migdałów. Szybko przekonasz się, jak twój organizm zareaguje

Jakie migdały jeść - ze skórką czy blanszowane? Choć zwolenników jednych, jak i drugich jest wiele, to trzeba przyznać, że warto jeść oba! Te bakal...

3
Informacje Kto nie powinien jeść gotowanych ziemniaków? Oto lista przeciwwskazań

Gotowane ziemniaki to zdrowy i pożywny dodatek do obiadu. Niestety nie każdy może spożywać je w dużych ilościach. Jakie właściwości mają gotowane z...

7
Informacje Polska zupa uznana za najgorszą na świecie. Mamy za to najlepsze ciasta

Kulinarny serwis TasteAtlas cyklicznie publikuje rankingi najlepszych i najgorszych dań na świecie. Okazuje się, że w zestawieniu nielubianych posi...

17