Ankieta - książka kucharska

Nie masz pomysłu co zrobić z młodej kapusty? Przygotuj pyszny i lekki kapuśniak, który jest idealną zupą na lato. Do przygotowania tego przepisu będziesz potrzebować pomidorów malinowych, marchewki oraz świeżego kopru. Idealna kompozycja smaków wakacji, musisz tego spróbować.

Polecane artykuły

Ewa gotuje Ewa Gotuje: gruszki zapiekane, grzybowy crème brûlée, sernik bananowy

Niektórzy twierdzą, że nie da się eksperymentować w kuchni, bo wszystko już wymyślono. Ewa Wachowicz w 558. odcinku swojego programu kulinarnego sp...

0
Informacje Te dania możesz przygotować wcześniej. Wigilia będzie bez pośpiechu i dla rodziny

Co powinno znaleźć się na wigilijnym stole? Tradycja mówi o 12 potrawach, ale współczesne gospodynie często modyfikują tę liczbę. Ważniejsze od szt...

7
Informacje Staropolski piernik długo dojrzewający. Zrób ze mną ciasto krok po kroku

Nic tak nie pachnie świętami, jak miód i aromat korzennych przypraw unoszący się z kuchni. Piernik dojrzewający to smak tradycji i wynik cierpliwoś...

2
Informacje Jajka na śniadanie. 5 propozycji na sycący początek dnia

Jajka to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Są pożywne, łatwo dostępne i można je przygotować na dziesiątki sposobów – od prostych jajek sadzonych...

3

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Sałatki Sałatka jarzynowa tradycyjna

Tradycyjną sałatkę jarzynową podajemy najczęściej na święta lub duże uroczyst...

Odsłon: 356

30 min
3
Ciasta Makowiec na kruchym spodzie

Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...

Odsłon: 1980

60 min
8