Lubisz wątróbkę? Koniecznie wypróbuj ten przepis, który doskonale sprawdzi się jako przystawka, podczas rodzinnego przyjęcia. Mus z kurzych wątróbek na grzance z gruszkową konfiturą to wykwintne danie, które przypadnie do gustu nawet największym smakoszom.

Polecane artykuły

Roszponka, choć nie jest zbyt popularna na polskich stołach, zasługuje na szczególną uwagę. Te drobne, delikatne listki o łagodnym, orzechowym posm...

To propozycja idealna na cieplejsze dni - wiosenny tort sałatkowy jest niezwykle efektowny, a do tego smakuje wybornie. Sprawdź nasze pomysły na wa...

W 539. odcinku programu "Ewa gotuje" Ewa Wachowicz podzieliła się przepisami na wielkanocne dania w nieco innej odsłonie - jarzynową sałatkę z hisz...

Święta wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami, a wraz z nimi konieczność przygotowania wystawnego menu. Jeśli nie masz czasu na skomplikowane po...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

