Uwielbiasz wszelkiego rodzaju kiszonki? Wypróbuj zatem przepisy na pikle z rzodkiewki, ogórka i szalotki. Ich przygotowanie nie jest trudne, a warzywa wyjęte ze specjalnej zalewy wychodzą bardzo aromatyczne w smaku.

Polecane artykuły

Informacje Warzywo dla sercowców. Rzadko gości w menu, a można z niego zrobić pyszne dania

To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...

1
Informacje 5 pomysłów na kolację w 5 minut. Po takim posiłku będziesz spać jak dziecko

Zastanawiasz się, co jeść na kolację, żeby dobrze spać? Sekret tkwi w lekkostrawnych i zbilansowanych daniach, które nie obciążą twojego układu pok...

2
Informacje Warzywa do obiadu na ciepło. Nie tylko buraczki i marchewka z groszkiem

Warzywa to nie tylko dodatek do obiadu, ale kluczowy element pełnowartościowego posiłku. Choć klasyczne buraczki czy marchewka z groszkiem mają swo...

1
Informacje Gotowanie na indukcji – nowoczesność, oszczędność i precyzja w kuchni

Indukcja zrewolucjonizowała codzienne gotowanie – jest szybsza, bezpieczniejsza i znacznie bardziej energooszczędna niż tradycyjne rozwiązania. Jeś...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przetwory Konfitura z czereśni

To lato jest wyjątkowo owocne i tak sobie pomyślałam, że konfitura z czereśni...

Odsłon: 17396

>60 min
17
Sałatki Sałatka bałtycka

Sałatka bałtycka to lekkie i pożywne danie, które sprawdzi się zarówno na śni...

Odsłon: 7602

30 min
8
Ciasta Ciasto z masą piankową

Ciasto z masą piankową z białej czekolady i śmietanki to przysmak dla wszystk...

Odsłon: 7794

>60 min
12
Przekąski Smalczyk wiosenny

Smalczyk wiosenny, z dużą ilością koperku i czosnku, to wyborne smarowidło do...

Odsłon: 6230

30 min
5