Zupa grzybowa świetnie smakować będzie również w wersji orientalnej. Dodatek grzybów moon i shimey, glonów, sosu sojowego i sezamu sprawi, że w mig przeniesiesz się do aromatycznej Azji.

Polecane artykuły

Świeże, soczyste, lekko kwaśne i niezwykle aromatyczne – wiśnie to jedne z najwdzięczniejszych owoców do przetworów. Zamknięte w słoikach zachowują...

Truskawkowe koktajle to nie tylko pyszna letnia przyjemność, ale też skuteczny sposób na wsparcie procesu odchudzania. Wystarczy kilka dodatków, by...

Utrzymanie stabilnego poziomu cukru we krwi przynosi korzyści nie tylko osobom z cukrzycą i insulinoopornością. Trzymając glikemię w ryzach, przest...

Artykuł sponsorowany
Idealnie zarumienione warzywa, soczysty stek przypieczony z brzegu czy puszysta jajecznica bez grama tłuszczu – to wszystko nie dzieje się przypadk...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
- Impreza
- Grill
- Polska
- Dla dzieci
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Ser
- Mięso
- Kurczak
- Przyprawy
- Majeranek
- Zapiekanki
Odsłon: 9552

Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3135

Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6632

