Zupa ekonomiczna popularność zyskała już ok. 200 lat temu. Głównie dlatego, że była bardzo sycąca, a jednocześnie tania. Sekretem sukcesu były użyte do jej przygotowania składniki. Przekonaj się, jak zrobić tę budżetową, ale też po prostu przepyszną zupę!
Polecane artykuły
Materiał promocyjny
Dla zdecydowanej większości z nas kawa to codzienny rytuał i szybki zastrzyk energii. Sięgamy po nią instynktownie, odruchowo wybierając sprawdzone...
Znudziły ci się kanapki z masłem, żółtym serem i szynką? Koniecznie zrób pastę warzywną. Przepisów na tego typu przysmaki jest cała masa - poniżej...
W 527. odcinku programu "Ewa Gotuje" autorka programu zaprezentowała proste i efektowne przepisy, które przygotujecie z łatwo dostępnych i niedrogi...
Karkówka to jedno z najczęściej przygotowywanych mięs w polskich domach, uwielbiane za swoją soczystość i wszechstronność. Wiele osób ma swoje ulub...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Zrazy mielone w sosie cebulowym, nadziewane papryką, porem i selerem naciowym...
Odsłon: 171
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 126
Szybkie, łatwe, sycące i smaczne danie.
Odsłon: 65