Sezon na dynię

Leczo to pyszny jednogarnkowy obiad, który sprawdzi się doskonale, kiedy na dworze robi się zimno. Dziś przedstawiamy go w wersji wegetariańskiej z grzybami. Poznaj przepis na to aromatyczne, rozgrzewające danie, w którym nie brakuje warzyw! Taki obiad to prawdziwa witaminowa bomba smaku!

Polecane artykuły

Informacje Sałatki ze śledziem. Nowe, oryginalne przepisy nie tylko na imprezę

Ty również kojarzysz śledzia wyłącznie z rodzinnymi uroczystościami? Pora to zmienić - ta srebrna ryba kryje w sobie prawdziwą kopalnię wartości od...

4
Informacje Najlepsze rogaliki drożdżowe. Z każdym nadzieniem smakują wybitnie, bo sekretem jest ciasto

Rogaliki drożdżowe to klasyk, który nigdy się nie nudzi. Miękkie i aromatyczne, sprawdzają się zarówno na śniadanie, jak i deser czy podwieczorek....

38
Informacje Jesienny gulasz. Danie, które rozgrzewa, daje dużo energii i witalności

Jesienny gulasz to danie, które w chłodne dni wypełnia dom ciepłem i aromatem. Soczyste mięso, warzywa i gęsty, pachnący sos tworzą posiłek pełen s...

2
Informacje Jej uprawa była kiedyś zakazana. Dziś ma ważne miejsce, dba o serce i chroni przed zakrzepami

Czy wiesz, że fasola z orzełkiem to zakazane warzywo, którego uprawa w pewnym okresie historii była w Polsce niedozwolona? Dziś trudno w to uwierzy...

15

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
90
60 min
15
Ciasta Piernik dojrzewający

Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...

Odsłon: 2826

30 min
20
60 min
10
>60 min
18