Leczo to pyszny jednogarnkowy obiad, który sprawdzi się doskonale, kiedy na dworze robi się zimno. Dziś przedstawiamy go w wersji wegetariańskiej z grzybami. Poznaj przepis na to aromatyczne, rozgrzewające danie, w którym nie brakuje warzyw! Taki obiad to prawdziwa witaminowa bomba smaku!
Polecane artykuły
Śledzie to klasyka wigilijnego stołu, ale ich przygotowanie może być prawdziwą sztuką. Warto znać sprawdzone przepisy, które pozwalają zachować ide...
Materiał promocyjny
Jeszcze niedawno wydawało się, że zostały tygodnie zapasu. Po zajrzeniu w kalendarz okazuje się, że wigilia... tuż-tuż. Wszystkim czasem zdarza się...
Orzechy włoskie od wieków goszczą w polskiej kuchni, a ich intensywny smak doskonale komponuje się ze słodkimi wypiekami. To właśnie one sprawiają,...
To jakość masy makowej decyduje o tym, czy tradycyjne świąteczne słodkości będą udane. Sprawdź, co zrobić, aby uzyskać jak najlepszy efekt i zachwy...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4043
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Polska
- Śródziemnomorska
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Jajka
- Ryby
- Przyprawy
- Czosnek
- Kolendra
- Dla zdrowia
Odsłon: 11137
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6383
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5421
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13371
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5131
