Wegańskie leczo z boczniakami!
Leczo to pyszny jednogarnkowy obiad, który sprawdzi się doskonale, kiedy na dworze robi się zimno. Dziś przedstawiamy go w wersji wegetariańskiej z grzybami. Poznaj przepis na to aromatyczne, rozgrzewające danie, w którym nie brakuje warzyw! Taki obiad to prawdziwa witaminowa bomba smaku!
Polecane artykuły
Sponsorowane
Ostatnimi czasy preferencje żywieniowe Polaków bardzo się zmieniły. Coraz rzadziej przygotowujemy ciężkostrawne dania i często rezygnujemy z gęstyc...
Sponsorowane
Pamiętam, jak pierwszy raz zdecydowałam się na eksperyment z białym makijażem oczu, dodając do niego kolorową kreskę - efekt był oszałamiający i od...
Szczupła sylwetka to marzenie wielu osób, najprostszym sposobem, aby ją osiągnąć, jest oczywiście odpowiednio zbilansowana dieta, deficyt kaloryczn...
Na czym polega dieta owsiankowa? Choć przyjmuje różne postacie, zawsze koncentruje się na jednym produkcie, czyli owsiance. Odkryj, dlaczego warto...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Tarta czekoladowo-malinowa to ciasto, które świetnie sprawdzi się na każdą ok...
Odsłon: 171
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 494
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 170
Polecam.
- Impreza
- Polska
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Wegetariańskie
- Warzywa
- Ziemniaki
- Nabiał
- Jajka
- Przyprawy
- Bazylia
- Czosnek
- Placki
- Jajka
- Dla zdrowia
Odsłon: 789