Leczo to pyszny jednogarnkowy obiad, który sprawdzi się doskonale, kiedy na dworze robi się zimno. Dziś przedstawiamy go w wersji wegetariańskiej z grzybami. Poznaj przepis na to aromatyczne, rozgrzewające danie, w którym nie brakuje warzyw! Taki obiad to prawdziwa witaminowa bomba smaku!
Polecane artykuły
Artykuł sponsorowany
Czy Twoja firma jest gotowa na kontrolę sanepidu? Jeśli prowadzisz restaurację, piekarnię, food trucka, sklep spożywczy czy zakład produkcyjny, HAC...
Ziarna sezamu cenione są w świecie kulinariów za atrakcyjny smak i dużą uniwersalność – ale nie tylko. Ich dodatkową zaletą jest to, że charakteryz...
Artykuł sponsorowany
Lubisz piec ciasta lub inne smakołyki i zastanawiasz się, jak ułatwić sobie kuchenne zadania? Maty silikonowe to rozwiązanie, które zrewolucjonizuj...
Chłodne miesiące sprzyjają podjadaniu i sięganiu po bardziej kaloryczne dania. Zimą organizm częściej domaga się sycących posiłków, co może prowadz...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Do pracy
- Polska
- Wegetariańskie
- Kasze i ryż
- Mleko
- Orzechy
- Migdały
- Dla zdrowia
Odsłon: 245
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 320
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 5767
Pieczarkowa z makaronem na wywarze ze skrzydełek z chili, czosnkiem i pieprzem w sosie sojowym
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
- Do pracy
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Buliony
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Grzyby
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Makaronowe
- Dla zdrowia
Odsłon: 2062