Jabłko i imbir to idealne składniki jesienno-zimowego koktajlu. Wzmacniają odporność i działają przeciwwirusowo. W towarzystwie zielonej herbaty i niezwykle zdrowej pietruszki napój dostarczy organizmowi ogromną dawkę witamin i wartościowych mikroelementów. Robi się go bardzo prosto i jest przepyszny. Wypróbuj!
Polecane artykuły
Parmezan to włoski specjał dojrzewający nawet do trzech lat. Wyróżnia się nie tylko intensywnym smakiem, ale też właściwościami zdrowotnymi. Dzięki...
W większości domów na wigilijnym stole musi pojawić się karp, barszcz lub zupa grzybowa, oraz cały wachlarz bożonarodzeniowych ciast. Warto przygot...
W 529. odcinku kulinarnego show Ewa Wachowicz nie gotowała sama. Do zrobienia gęstej i aromatycznej zupy zaprosiła Elę Romanowską, znaną z programu...
Na co dzień mak jadamy jedynie w postaci posypki na bułkach lub ciasteczkach. Jednak, gdy przychodzi czas Bożego Narodzenia, na stole obowiązkowo m...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 3079
Uszka postne, grzybowe w naszym domu robi się na dwa sposoby- z suszonymi grz...
Odsłon: 4775
W Wielkopolsce na Wigilię podajemy zupę rybną i barszcz czerwony postny z usz...
- Boże Narodzenie
- Polska
- Warzywa
- Buraki
- Owoce
- Jabłka
- Wiśnie
- Grzyby
- Prawdziwki
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Pierogi
Odsłon: 404
Rosół niedzielny gotowany na porcji rosołowej z kaczki oraz na udku z kurczak...
- Impreza
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Mięso
- Kurczak
- Kaczka
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 281
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 436