Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz przywitała widzów w swoim przydomowym ogrodzie. W pierwszym odcinku nowego sezonu gospodyni zdradziła przepisy na lekkie letnie potrawy. Na przystawkę Ewa zaserwowała lekką zupę z ogórków gruntowych, na danie główne podała oryginalną wersję paelli. Natomiast na deser zaproponowała słodką tartę z rabarbarem i bezą oraz orzeźwiającą lemoniadę arbuzową.
Materiał promocyjny
W ostatnią noc roku liczy się lekkość, zabawa i swoboda – dlatego zamiast klasycznej kolacji stawiamy na przekąski, które można chwycić w dłoń międ...
Artykuł sponsorowany
Dobra herbata zaczyna się od właściwego sprzętu i znajomości kilku prostych zasad. Sprawdź, jak parzyć herbatę, by wydobyć z niej pełnię smaku, nie...
Kompot z suszu to jedna z najbardziej charakterystycznych potraw wigilijnych. Obok barszczu, pierogów i karpia tworzy smakowy fundament świąt. Jego...
Pierogi to symbol domowego ciepła i rodzinnych spotkań. Ale chyba każdemu zdarzyły się pierogowe problemy zamiast perfekcyjnego dania. Na szczęście...
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2242
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18012
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2012