Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz przywitała widzów w swoim przydomowym ogrodzie. W pierwszym odcinku nowego sezonu gospodyni zdradziła przepisy na lekkie letnie potrawy. Na przystawkę Ewa zaserwowała lekką zupę z ogórków gruntowych, na danie główne podała oryginalną wersję paelli. Natomiast na deser zaproponowała słodką tartę z rabarbarem i bezą oraz orzeźwiającą lemoniadę arbuzową.
Pikantne naleśniki to świetny sposób na przełamanie kulinarnej rutyny i wprowadzenie odrobiny ekscytacji do codziennego menu – od meksykańskich war...
To warzywo nie jest jeszcze zbyt popularne w naszych kuchniach, choć ma wiele do zaoferowania. Jego delikatny smak i bogactwo wartości odżywczych s...
Zastanawiasz się, co jeść na kolację, żeby dobrze spać? Sekret tkwi w lekkostrawnych i zbilansowanych daniach, które nie obciążą twojego układu pok...
Warzywa to nie tylko dodatek do obiadu, ale kluczowy element pełnowartościowego posiłku. Choć klasyczne buraczki czy marchewka z groszkiem mają swo...
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1492
Polecam.
Odsłon: 2582