Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz przywitała widzów w swoim przydomowym ogrodzie. W pierwszym odcinku nowego sezonu gospodyni zdradziła przepisy na lekkie letnie potrawy. Na przystawkę Ewa zaserwowała lekką zupę z ogórków gruntowych, na danie główne podała oryginalną wersję paelli. Natomiast na deser zaproponowała słodką tartę z rabarbarem i bezą oraz orzeźwiającą lemoniadę arbuzową.
Domowy biszkopt to lekkie, uniwersalne ciasto idealne na każdą okazję. Pasuje do każdego rodzaju owoców i bitej śmietany. Przez niewielką ilość skł...
Rosół to jedna z polskich potraw narodowych. Niektórzy od lat przygotowują niezmienioną, klasyczną wersję, a inni lubią trochę poeksperymentować z...
Co zrobić ze zużytym olejem po smażeniu? Jak przechowywać olej i gdzie go wyrzucić? Jak wykorzystać zużyty olej ponownie? Te pytania często zadają...
Lubisz eksperymentować w kuchni oraz serwować swoim bliskim nieoczywiste dania? Jeśli tak, to koniecznie wypróbuj przepis na wyborne śniadanie. Prz...
Proponuję szybki i tani obiad dla rodziny gotowy w 15 minut, potrzebujemy tyl...
Odsłon: 16251
Taki krupniczek każdy z przyjemnością zje zimową porą. Wspaniale smakuje oraz...
Odsłon: 490
Lekka, owocowa sałatka z pyszną szynką wypełnioną puszystym, delikatnym serki...
Odsłon: 157