Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz przywitała widzów w swoim przydomowym ogrodzie. W pierwszym odcinku nowego sezonu gospodyni zdradziła przepisy na lekkie letnie potrawy. Na przystawkę Ewa zaserwowała lekką zupę z ogórków gruntowych, na danie główne podała oryginalną wersję paelli. Natomiast na deser zaproponowała słodką tartę z rabarbarem i bezą oraz orzeźwiającą lemoniadę arbuzową.
Porzeczki - w zależności od odmiany - charakteryzują się lekko cierpkim lub kwaśnym smakiem, który idealnie przełamuje słodycz. To właśnie dlatego...
Co zrobić, żeby ogórki nie były puste w środku? Przygotowanie idealnych ogórków małosolnych lub kiszonych wcale nie jest tak prostą sprawą, jak mog...
Jak zrobić perfekcyjne ogórki kiszone? W tym sezonie zdecydowanym hitem są ogórki małosolne na sucho. Jakie składniki dodać do tak przygotowanych o...
Ogórki kiszone zawierają mnóstwo prozdrowotnych właściwości, dlatego powinny gościć w naszej diecie przez cały rok. Na pewno nieraz po odkręceniu s...
...na powitanie lata. Polecam.
Odsłon: 945
Polecam.
Odsłon: 677
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 55