Wszystkie dotychczasowe odcinki "Ewa Gotuje" obejrzysz w Polsat Go »
Po wakacyjnej przerwie Ewa Wachowicz przywitała widzów w swoim przydomowym ogrodzie. W pierwszym odcinku nowego sezonu gospodyni zdradziła przepisy na lekkie letnie potrawy. Na przystawkę Ewa zaserwowała lekką zupę z ogórków gruntowych, na danie główne podała oryginalną wersję paelli. Natomiast na deser zaproponowała słodką tartę z rabarbarem i bezą oraz orzeźwiającą lemoniadę arbuzową.
Płatna współpraca
W długie zimowe wieczory warto sprawić sobie małą przyjemność rozgrzewającymi napojami, słodkimi deserami czy pożywnymi daniami. Przedstawiamy nasz...
Artykuł sponsorowany
Faworki, nazywane również chrustem, to klasyczne polskie wypieki, które cieszą się ogromną popularnością w okresie karnawału. Te delikatne, chrupią...
Pulchne drożdżowe kluski wypełnione sycącym nadzieniem. Takie właśnie są parowańce żakowolskie z soczewicą, czyli regionalne danie obiadowe kuchni...
Korzeń maca to część rośliny pochodzącej z wysokogórskich terenów Andów w Peru. Od wieków ceniony jest on za swoje wyjątkowe właściwości – to właśn...
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 5878
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 542
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 37328
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2609
Cześć. Dzisiaj podrzucam przepis na pyszny i bardzo szybki gulasz z piersi ku...
Odsłon: 261