Idealnie kremowe i jedyne w swoim rodzaju zupy kremy Poznaj nowości marki PROSTE HISTORIE

Gorąca, pyszna zupa to nieodłączny element tradycyjnego polskiego obiadu. Przywołuje wspomnienia z dzieciństwa, pobudza zmysły i apetyt. Zdrowe, naturalne składniki, wyśmienity smak i prostota przygotowania – to przepis na udaną zupę!

W codziennym biegu nie zawsze znaleźć można czas na przygotowanie domowego posiłku, dlatego marka PROSTE HISTORIE przychodzi z pomocą wszystkim miłośnikom domowej, tradycyjnej kuchni i pysznych zup w nowoczesnym wydaniu. Zupy kremy to jeden z najpyszniejszych trendów kulinarnych ostatnich lat. Aksamitne, intensywne w smaku zupy kremy, przygotowane na bazie polskich warzyw, to propozycja na wartościowy obiad, który przyrządzisz w zaledwie kilka minut!

To pierwsza na rynku, innowacyjna mieszanka warzyw gotowych do zmiksowania z dodatkami w postaci grzanek czosnkowych, ziołowych i pestek dyni. Produkt możesz modyfikować wedle własnych upodobań smakowych. PROSTE HISTORIE dają pole do popisu dla wyobraźni. Do białych warzyw można dodać odrobinę boczku, a żółty krem „podkręcić" w orientalnym stylu, dodając szczyptę chili i kurkumy. Prawdziwa siła smaku tkwi w prostocie! Spróbuj i przekonaj się, że przygotowanie pysznego i zdrowego posiłku, możliwe jest w zaledwie kilka chwil.

Zupa krem z zielonych warzyw Proste Historie kryje w sobie bogactwo smaku brokułów, cukinii, zielonego groszku i szpinaku. W opakowaniu znajdziesz całe warzywa do zmiksowania, a w oddzielnej saszetce aromatyczne i chrupiące grzanki ziołowe, które podkreślą smak przyrządzonej zupy krem.

Zupa krem z białych warzyw Proste Historie to doskonała kompozycja warzyw oparta na kalafiorze, pietruszce, ziemniakach i selerze. W środku znajdują się całe warzywa do zmiksowania! Aksamitny smak delikatnych warzyw idealnie skomponuje się z grzankami czosnkowymi znajdującymi się w opakowaniu, w oddzielnej saszetce.

Zupa krem z żółtych warzyw Proste Historie to iście słoneczna kompozycja warzyw: dyni, żółtej i pomarańczowej marchwi oraz żółtej papryki. W środku znajdziesz całe warzywa do zmiksowania! Rozgrzewającą, optymistyczną kompozycję dopełnią wyraziste w smaku prażone pestki dyni, zapakowane w oddzielnej saszetce, którymi można udekorować przyrządzoną zupę krem.

Źrdóło: Materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

>60 min
5
Konkurs
Przepis bierze udzial w konkursie
Przekąski Szybki tost

Jak spieszę się a chcę zjeść coś dobrego przed wyjściem to mam swojego pewnia...

Odsłon: 46

15 min
1
Konkurs
Przepis bierze udzial w konkursie
Sałatki Sałatka z selerem konserwowym idealna do dań z grilla

Sezon grillowy w pełni, więc zachęcam do spróbowania szybkiej sałatki z seler...

Odsłon: 399

15 min
3
Zupy botwinka z jajkiem w koszulce

Mimo, że co roku robię botwinkę w słoikach, żeby cieszyć się jej smakiem jesi...

Odsłon: 118

30 min
5

Polecane artykuły

Ewa gotuje 453. odcinek programu Ewa Gotuje

W sobotę 21 maja Ewa Wachowicz podzieliła się z widzami przepisem na wyśmienity chłodnik pomidorowy z pieczonymi burakami, który w prosty sposób mo...

0
Ewa gotuje Wiosenne smaki w kuchni Ewy Wachowicz

Koniec maja to idealny moment na sięgnięcie do lekkich wiosennych potraw. W 453. odcinku programu „Ewa gotuje”, Ewa Wachowicz zdradziła przepisy na...

0
Informacje Dlaczego warto mieć miód w kuchni?

20 maja obchodzimy Światowy Dzień Pszczół. Pszczoły to pożyteczne owady, które dają bogactwa, z których korzystasz na co dzień. Najbardziej popular...

0
Informacje Trzy sposoby gotowania bobu. Sprawdź, jak robić to dobrze

Pyszne warzywo, którego nie może zabraknąć latem w naszej kuchni. Jak ugotować ziarna bobu, aby w pełni cieszyć się ich smakiem? Sprawdźcie!

0