Boże Narodzenie na słono

Gorąca, pyszna zupa to nieodłączny element tradycyjnego polskiego obiadu. Przywołuje wspomnienia z dzieciństwa, pobudza zmysły i apetyt. Zdrowe, naturalne składniki, wyśmienity smak i prostota przygotowania – to przepis na udaną zupę!

W codziennym biegu nie zawsze znaleźć można czas na przygotowanie domowego posiłku, dlatego marka PROSTE HISTORIE przychodzi z pomocą wszystkim miłośnikom domowej, tradycyjnej kuchni i pysznych zup w nowoczesnym wydaniu. Zupy kremy to jeden z najpyszniejszych trendów kulinarnych ostatnich lat. Aksamitne, intensywne w smaku zupy kremy, przygotowane na bazie polskich warzyw, to propozycja na wartościowy obiad, który przyrządzisz w zaledwie kilka minut!

To pierwsza na rynku, innowacyjna mieszanka warzyw gotowych do zmiksowania z dodatkami w postaci grzanek czosnkowych, ziołowych i pestek dyni. Produkt możesz modyfikować wedle własnych upodobań smakowych. PROSTE HISTORIE dają pole do popisu dla wyobraźni. Do białych warzyw można dodać odrobinę boczku, a żółty krem „podkręcić" w orientalnym stylu, dodając szczyptę chili i kurkumy. Prawdziwa siła smaku tkwi w prostocie! Spróbuj i przekonaj się, że przygotowanie pysznego i zdrowego posiłku, możliwe jest w zaledwie kilka chwil.

Zupa krem z zielonych warzyw Proste Historie kryje w sobie bogactwo smaku brokułów, cukinii, zielonego groszku i szpinaku. W opakowaniu znajdziesz całe warzywa do zmiksowania, a w oddzielnej saszetce aromatyczne i chrupiące grzanki ziołowe, które podkreślą smak przyrządzonej zupy krem.

Zupa krem z białych warzyw Proste Historie to doskonała kompozycja warzyw oparta na kalafiorze, pietruszce, ziemniakach i selerze. W środku znajdują się całe warzywa do zmiksowania! Aksamitny smak delikatnych warzyw idealnie skomponuje się z grzankami czosnkowymi znajdującymi się w opakowaniu, w oddzielnej saszetce.

Zupa krem z żółtych warzyw Proste Historie to iście słoneczna kompozycja warzyw: dyni, żółtej i pomarańczowej marchwi oraz żółtej papryki. W środku znajdziesz całe warzywa do zmiksowania! Rozgrzewającą, optymistyczną kompozycję dopełnią wyraziste w smaku prażone pestki dyni, zapakowane w oddzielnej saszetce, którymi można udekorować przyrządzoną zupę krem.

Źrdóło: Materiały prasowe

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Śledzie po litewsku

Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...

Odsłon: 10637

60 min
11
Ciasta Piernik wileński z mąki żytniej

Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....

Odsłon: 4786

>60 min
23
60 min
5
>60 min
15