Ewa Gotuje

Szukasz inspiracji na pyszną i sycącą przekąskę? Polecamy sprawdzony przepis na pastę z pieczonego czosnku. Jesienią i zimą świetnie wzmocni odporność. Możesz ją podać zarówno na śniadanie, lunch, kolację lub gościom - w formie przystawki. Wypróbuj przepis!

 

Polecane artykuły

Informacje Napój na trawienie i odporność. Pij przed śniadaniem, szybko poczujesz się lepiej

Jesień to czas, w którym nasza odporność wystawiona jest na próbę. Wahania temperatur, mniej słońca i ograniczona aktywność fizyczna sprawiają, że...

4
Ewa gotuje Ewa gotuje: Rosół jagnięcy, pierogi z bryndzą i oscypkiem, kołacz podhalański

Najnowszy odcinek programu "Ewa gotuje" to prawdziwa gratka dla wielbicieli kuchni góralskiej. Ewa Wachowicz ugotuje tradycyjny rosół na jagnięcini...

0
4
Informacje Sycąca owsianka z darami jesieni. W takim duecie wyśmienicie działają na jelita i odporność

Jesień to idealny moment, by zadbać o siebie od środka. Sycąca owsianka z sezonowymi dodatkami rozgrzewa, koi żołądek i wspiera odporność, gdy za o...

1

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

30 min
6
Pieczywo Ciasto z mrożonymi jagodami 🫐

To ciasto wychodzi niezwykle soczyste! Nadzienie ma przyjemny, słodko-kwaśny...

Odsłon: 1544

>60 min
2
30 min
46
30 min
5