Pasta z pieczonego czosnku z dodatkiem pestek słonecznika to idealne smarowidło na chrupiącą grzankę. Dużo smaków, a mało wysiłku przy tworzeniu przekąski. Przepis jest prosty, składników zaledwie kilka - nie zwlekaj i przygotuj tę pyszną potrawę.

Polecane artykuły

Informacje 5 sposobów na młodą kapustę. Mięso będzie zbędne

Młoda kapusta to warzywo, które zasługuje na szczególne miejsce w każdej kuchni. Jej delikatny smak i zdrowotne właściwości sprawiają, że świetnie...

2
Informacje 3 najlepsze przepisy na domowy keczup. Już nigdy nie kupisz tego ze sklepu

Ketchup to jeden z najpopularniejszych dodatków do dań – od frytek, przez burgery, aż po domowe zapiekanki. Jednak ten ze sklepu często zawiera cuk...

5
Informacje 8 nietypowych przepisów z awokado. Te dania zaskoczą nawet wysublimowane podniebienie

Dlaczego warto jeść awokado każdego dnia? Ten zielony owoc dostarcza więcej potasu niż banan i stabilizuje poziom cukru we krwi. Dodatkowo już jedn...

12
Informacje Bez mąki i jajek. To najlepszy i najzdrowszy makaron, jaki zjesz latem

Makaron, który nie tuczy i nie zawiera ani grama mąki? To możliwe! Cukinia w tej roli sprawdza się świetnie – lekka, delikatna i chłonąca smak doda...

6

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Śniadania Prawdziwe rogale z makiem

Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...

Odsłon: 6094

>60 min
22
>60 min
2
Desery Sernik na zimno z owocami lata

Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony dojrzałymi...

Odsłon: 198

30 min
3
Ciasta Ciasto Żółw

Kiedy ciasto Żółw pojawia się na stole, nikt nie przejdzie obok niego obojętn...

Odsłon: 15537

60 min
16
Ciasta Malinianki

Puszyste i delikatne bułeczki nadziewane malinami.

Odsłon: 171

30 min
1