Sprawdź przepis na proste w przygotowaniu i niezwykle lekkie ciastko. Deseru piankowego na herbatnikach nie trzeba piec. Dwukolorowy krem dodaje atrakcyjności potrawie. Całość wychodzi obłędnie pyszna!

Polecane artykuły

Dynia to warzywo, z którego najczęściej przyrządzamy zupy i przetwory. Nie każdy jednak wie, że można spożywać ją również na słodko, na przykład w...

W czym kisić kapustę, żeby proces fermentacji przebiegał bez problemów? To pytanie nurtuje każdego, kto chce samodzielnie przygotować ten zdrowy pr...

Nie bez powodu szafran uznawany jest za jedną z najcenniejszych przypraw świata. Nie dość, że nadaje on potrawom wyjątkowego aromatu, to jeszcze ws...

Kalafior to warzywo, które można jeść o każdej porze roku. Jest niskokaloryczny, zawiera witaminy i minerały, a do tego wyróżnia się wszechstronnym...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy

Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1024

Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4430
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 455

Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Pomidorowa
- Buliony
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Ser
- Wołowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Zapiekanki
Odsłon: 2858
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38750

