Sezon na dynię

Co robisz, gdy planujesz przyjęcie, a nie umiesz lub nie lubisz piec? Pewnie sięgasz po sklepowe ciasta! Te wyglądają atrakcyjnie i kuszą pysznym smakiem. Przekonaj się jednak, co znajdziesz w ich składzie i czy na pewno warto je kupować.

Polecane artykuły

Informacje Syrop z pigwy na odporność i regenerację wątroby. Przepis z kajetu mojej babci

Pigwa to owoc, o którym często zapominamy, choć jeszcze pokolenie naszych babć doskonale znało jego właściwości. Pachnąca, kwaskowata i pełna witam...

0
Informacje Mają dużo cynku, wspomagają serce i pamięć. Co zrobić z pestek dyni?

Niepozorne, chrupiące i pełne wartości odżywczych – pestki dyni to jeden z najzdrowszych produktów, które możemy dodać do codziennej diety. Zawiera...

1
Ewa gotuje Ewa Gotuje: Garus gruszkowo-jabłkowy, babka ziemniaczana z boczkiem, placuszki z dyni na słodko

Ewa Wachowicz zaprasza na gotowanie w dawnym stylu. W 553. odcinku programu "Ewa Gotuje" prowadząca sięga po stare receptury, np. na garusa, o któr...

1
12

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
3
Przekąski Domowe chipsy solone

Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...

Odsłon: 142

60 min
3
>60 min
1