"Zdrowie na widelcu": Sklepowe ciasta. Co znajdziemy w składzie? na INTERIA.TV.
Co robisz, gdy planujesz przyjęcie, a nie umiesz lub nie lubisz piec? Pewnie sięgasz po sklepowe ciasta! Te wyglądają atrakcyjnie i kuszą pysznym smakiem. Przekonaj się jednak, co znajdziesz w ich składzie i czy na pewno warto je kupować.
Polecane artykuły
Pigwa to owoc, o którym często zapominamy, choć jeszcze pokolenie naszych babć doskonale znało jego właściwości. Pachnąca, kwaskowata i pełna witam...
Niepozorne, chrupiące i pełne wartości odżywczych – pestki dyni to jeden z najzdrowszych produktów, które możemy dodać do codziennej diety. Zawiera...
Ewa Wachowicz zaprasza na gotowanie w dawnym stylu. W 553. odcinku programu "Ewa Gotuje" prowadząca sięga po stare receptury, np. na garusa, o któr...
Kwaśne, cierpkie i intensywnie czerwone – owoce berberysu nie wyglądają na przysmak. A jednak w kuchni perskiej, tureckiej i kaukaskiej są nieodzow...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 164
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 142
