W tym przepisie kalafior zyskuje dzięki pysznym i aromatycznym dodatkom. Sam jest podpieczony, co również nadaje mu wyjątkowego smaku. Jeśli zależy ci na sycącej przekąsce, śmiało możesz sięgać po tę recepturę. Wypróbuj, bo warto!

Polecane artykuły

Dynia to warzywo, z którego najczęściej przyrządzamy zupy i przetwory. Nie każdy jednak wie, że można spożywać ją również na słodko, na przykład w...

W czym kisić kapustę, żeby proces fermentacji przebiegał bez problemów? To pytanie nurtuje każdego, kto chce samodzielnie przygotować ten zdrowy pr...

Nie bez powodu szafran uznawany jest za jedną z najcenniejszych przypraw świata. Nie dość, że nadaje on potrawom wyjątkowego aromatu, to jeszcze ws...

Kalafior to warzywo, które można jeść o każdej porze roku. Jest niskokaloryczny, zawiera witaminy i minerały, a do tego wyróżnia się wszechstronnym...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 438

Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
- Polska
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Pomidorowa
- Buliony
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Ser
- Wołowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Makarony
- Zapiekanki
Odsłon: 2432
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38686
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
- Impreza
- Grill
- Polska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Nabiał
- Jogurt
- Płatki
- Dla zdrowia
Odsłon: 1365

