Sprawdzone przepisy na Wielkanoc

Lato to nie tylko słoneczna pogoda i czas błogiego wypoczynku, to także intensywny okres kiszenia, wekowania i przygotowywania przetworów z owoców i warzyw.

Jesteś mistrzem w kiszeniu, wekowaniu i robieniu soków na zimę? Osoby z Twojego otoczenia są zdania, że przygotowujesz najsmaczniejsze przetwory? Zdradź nam sekret przyrządzenia udanych przetworów i wygraj blender Multiquick 3 firmy Braun oraz zestaw książek na temat przetworów (Domowe konserowanie żywności, Domowe marynaty, Domowe przetwory).


Dziękujemy za zgłoszenia. Konkurs zakończony!

Zobacz pełny regulamin konkursu. KLIKNIJ!

1
z
2

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Ciasta Babka piaskowa - cytrynowa

Przepis na tę babkę pochodzi ze starego zeszytu mojej mamy. Babka jest pyszna...

Odsłon: 237

30 min
1
30 min
1
Ciasta Babka marchewkowa korzenna

Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna. Dodamy do niej odro...

Odsłon: 119

30 min
2
Zupy Barszcz biały z kiełbasą

Czym różni się wielkanocny barszcz biały z kiełbasą i jajkami od żurku z taki...

Odsłon: 7013

30 min
10
Dania główne Nuggetsy z kurczaka

Smaczny dodatek do obiadu idealnie komponuje się surówką z kapusty . Pokocha...

Odsłon: 3271

30 min
7
Desery Babka cytrynowa

Moja ulubiona babka. Jest wilgotna, pachnie cytryną czyli jest dokładnie taka...

Odsłon: 694968

60 min
1164