Czwarty tydzień konkursu za nami! Przedstawiamy przepisy szczęśliwych zwycięzców.

Przepis Pani Doroty D. z Piaseczna

Potrzebne będą:

1 opak. sałaty rucola
20 dag boczku wędzonego
1/2 słoiczka suszonych pomidorów
prażony słonecznik
1/2 opakowania makaronu Barilla (ja wykorzystałam mini farfallemarchewkowo-dyniowe przywiezione prosto z Italii)
oliwa z oliwek

Sposób przygotowania:

Rucolę myjemy i rwiemy na male kawałki, dodajemy ugotowany makaron Barilla oraz pokrojone suszone pomidory i słonecznik. Boczek kroimy w drobną kostkę, smażymy i dodajemy do sałatki. Wszystko razem mieszkamy i skrapiamy oliwą z oliwek. Smacznego !!!

Zobacz zwycięski przepis Pani Żanety K. z Chorzowa, za który otrzymała zestaw produktów firmy Barilla. Kliknij!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przetwory Ogórki krokodylki

Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...

Odsłon: 3164

30 min
32
Przekąski Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci

Racuchy drożdżowe z jabłkiem jak u babci. Ten smak pamięta się zawsze. Wystar...

Odsłon: 12172

60 min
32