Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienita zupa łososiowa o łagodnym smaku, kremowej konsystencji, idealna na każdą okazję. Warto zaserwować swoim bliskim prawdziwą ucztę.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 559
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 72
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 54
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 559
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 72
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 54
Składniki
Łososia po oczyszczeniu i osuszeniu pokroić na plasterki. Na rozgrzanym maśle przesmażyć szybko kostkę łososiową, zalać białym winem i po zagotowaniu wlać wywar.
Śmietanę dokładnie wymieszać z mąką i połączyć z zupą. Doprawić solą, pieprzem i sokiem cytrynowym, gotować 5-6 minut, pod koniec dodać bazylię, podawać