Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu bułeczki na bazie mąki migdałowej i siemienia lnianego. Idealne dla osób będących na diecie ketogenicznej. W 100 g jest tylko 2 g węglowodanów.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 145
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 83
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 145
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 83
Składniki
W misce połącz mąkę migdałową z siemieniem lnianym, proszkiem do pieczenia i solą.
W osobnym naczyniu roztrzep jajka wraz z serkiem mascarpone, dodaj do nich stratą na drobnych oczkach mozzarellę.
Następnie połącz suche składniki z mokrymi, dokładnie wymieszaj i odstaw na 10 minut.
Po tym czasie z ciasta formuj kule. Wierzch każdej bułeczki posyp czarnuszką.
Piecz w 180 stopniach Celsjusza przez 30 minut.