Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby smacznie zacząć dzień...
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 122
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 372
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 245
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 122
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 372
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 245
Składniki
Banana wraz z mlekiem i cynamonem zmiksować, przelać do miski, maczać w tak otrzymanej masie pokrojone kromki chleba. Można smażyć na małym ogniu, używając do tego koniecznie małą ilość oliwy z oliwek lub też rozgrzać piekarnik do 200 stopni Celsjusza, skropić oliwą kromki i wyłożyć na blaszce piec do 20 min do uzyskania złotego koloru. Można podawać wraz z pokrojonymi bananami i jogurtem lub polać czekoladą:)