Do góry

Śniadania Przepis na:

Bananowo - orzechowe tosty na wysepce toffi

Bananowo - orzechowe tosty na wysepce toffi

Autor:

Przepisów i artykułów: 111 Ocena: 825

Dodano:

Odsłon: 3593

Szybkie , pyszne , słodkie ... w sam raz na osłodzenie poranka!

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Urządzenie do opiekania rozgrzewamy.

  2. Kromki chleba tostowego smarujemy masłem.

  3. Banany rozgniatamy.Mieszamy z posiekanymi orzechami i odrobiną miodu.

  4. Smarujemy grubo kromkę chleba , przykrywamy drugą.

  5. Zapiekamy w urządzeniu.( posmarowane masłem strony mają być "na zewnątrz" ).

  6. Gdy tosty ładnie się zezłocą , wyciągamy na talerz , opruszamy cukrem pudrem i polewamy sosem toffi.Zajadamy jeszcze ciepłe!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń