Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Bigosik jabłkowy z kiełbasą"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 53
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 31
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 554
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 53
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 31
Składniki
czas przygotowania 55 min, ilość porcji 6, cena za porcję 1,80 zł
<strong>Przepis przysłała Renata Pyzik z Tarnogóry
Kapustę poszatkuj. Rosół zagotuj, sparz kapustę. Dodaj suszone jabłka i przyprawy.
Kiełbasę, cebulę i jabłko drobno pokrój, podsmaż na oleju. Dodaj do kapusty, wymieszaj, duś ok. 40 min. Koncentrat wyrób z pół szklanki wody i mąką. Dodaj do bigosu, wymieszaj, gotuj kilka minut. Przypraw.Źródło: Chwila dla Ciebie