Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto to jest niezwykle aromatyczne i smaczne. Idealne do popołudniowej kawy. Przygotowanie nie zajmuje zbyt wiele czasu.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Składniki
Margarynę roztopić i ostudzić, a banany i czekoladę zetrzeć na tarce o małych oczkach.
Następnie jajka z cukrem utrzeć na puszystą masę. Dodać do niej mąkę, proszek do pieczenia, sodę oraz roztopioną margarynę i dokładnie wymieszać. Dołożyć banany i czekoladę.
Całość wylać na wyłożoną papierem do pieczenia blachę, wstawić do piekarnika i piec ok. 50 min. Po ostudzeniu ciasto można udekorować cukrem pudrem lub lukrem.