Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto czekoladowe z bananami"
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 561
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 74
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 54
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 561
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 74
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 54
Składniki
Margarynę i czekoladę stop w kąpieli wodnej, ostudź. Do mąki dodaj proszek, cukier, jajka i nektar bananowy. Zmiksuj. Dodaj masę czekoladową oraz pokrojone, obtoczone w mące banany.
Wlej ciasto do natłuszczonej, posypanej bułką tartą keksówki. Piecz ok. 60 min w temp. 160°C. Posyp cukrem pudrem.
Czas przygotowania: 90 min, ilość porcji: 14, cena za porcję: 0,60 złŹródło: Chwila dla Ciebie