Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryż też można jeść inaczej!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 809
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 260
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 539
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 140
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 809
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 260
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 539
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 140
Składniki
Ugotuj ryż i odstaw do ochłodzenia na 30 min. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Wsyp ryż do miski i dodaj resztę składników za wyjątkiem oliwy i mąki. Wysmaruj brytfankę oliwą i posyp mąką. Wlej ryżową miksturę i nasmaruj oliwą jej wierzch. Piecz około 30 minut. Podawaj zimne jako przystawka czy deser lub ciepłe jako danie główne.