Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto które przygotowuje się błyskawicznie.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 797
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 256
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 529
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 135
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 797
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 256
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 529
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 135
Składniki
Rabarbar obrać i pokroić na mniejsze kawałki. Masło utrzeć z cukrem, następnie dodać mleko i jajka. Wszystko razem zmiksować. Partami dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i budyniem. Formę do pieczenia o średnicy 26 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto przełożyć do formy. Na wierzchu ułożyć rabarbar i całość posypać brązowym cukrem. Piec 60 minut w temperaturze 180 stopni.