Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachęcam do wypróbowania ,sprawdzone .
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 557
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 34
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 557
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 54
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 34
Składniki
Całe jajka wbijamy do miski,dodajemy cukier i cukier waniliowy.Ubijamy na puszystą masę następnie dodajemy mąkę i mleko,proszek do pieczenia i na końcu olej.Ciasto dzielimy na 2 części do jednej dodajemy kakao.Pierwszą część wlewamy do blaszki na to dajemy część z kakao i układamy wiśnie.
Pieczemy 30-35 minut. w temp.180 stopni