Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa jak dla mnie :) jest najlepsza.Można zrobić z czym tylko chcemy.
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 124
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 374
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 246
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 54
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 124
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 374
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 246
Składniki
W kąpieli wodnej rozpuszczamy -masło, cukier, wodę. W osobnym naczyniu mieszamy mleko z kakao. Gdy masa z masła, wody i cukru będzie lekko chłodna wlewamy ją do mleka wymieszanego z kakaem. Mieszamy najlepiej ręką .Masa odchodzi ładnie od ręki. Wkładamy do foremki i chłodzimy w lodówce dwie godziny.