Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepyszne śniadanie lub deser, w sam raz na jesienne szare dni, kiedy mamy mniej energii :-)
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 360
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 160
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 360
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 160
Składniki
Płatki ugotować w lekko osolonym mleku (od zagotowania ok. 4-5 min.). Dodać czekoladę i miód, wymieszać aż się rozpuszczą. Dodać marchewkę startą na dużych oczkach i bakalie. Wymieszać. Szamać :-) Smacznego