Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZAWSZE SMACZNA A SZCZEGÓLNIE W ZIMIE.PRZEPIS NA ZALEWĘ DOSTAŁAM OD ZNAJOMEJ,MOŻNA PROPORCJONALNIE ZMNIEJSZYĆ.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2790
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2790
Składniki
KAPUSTĘ DROBNO POSZATKOWAĆ DAĆ DO DUŻEJ MISKI
Z WODY OCTU ,CUKRU I RESZTY SKŁADNIKÓW UGOTOWAĆ ZALEWĘ ZALAĆ GORĄCA POSZATKOWANĄ KAPUSTĘ DOBRZE WYMIESZAĆ JA ZROBIŁAM TO TŁUCZKIEM.WKŁADAĆ DO SŁOIKÓW RESZTĄ ZALEWY UZUPEŁNIĆ KAŻDY SŁOIK I PASTERYZOWAĆ 30 MIN. W nawiasie pomniejszone proporcje.