Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Czosnkowe klopsiki"
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 205
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 205
Składniki
Cebulę i czosnek posiekaj. Mielone mięso wyrób z jajkiem, cebulą, czosnkiem, bułką tartą i koperkiem. Przypraw. Z masy uformuj pulpeciki.
Pieczarki pokrój na plasterki. Olej rozgrzej na patelni, podsmaż pulpeciki. Dodaj pieczarki, podduś.
Śmietanę rozrób ze 100 ml wody. Dodaj czosnek granulowany i mąki, dobrze wymieszaj. Zalej pulpety, podduś, przypraw.
Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 6, cena za porcję 2 złŹródło: Chwila dla Ciebie