Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie musisz przepłacać, wystarczy trochę chęci i masz pyszny dodatek do pieczywa.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 72
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1069
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 72
Składniki
Mięso i boczek mielimy. Żelatynę rozpuszczamy w wodzie.
Do mięsa dodajemy wszystkie przyprawy + żelatynę. Wszystko dokładnie mieszamy i pozostawiamy w ciepłym miejscu 30 min. Po tym czasie wkładamy do lodówki na 24 godz.
Po 24 godz. wyjmujemy z lodówki i nakładamy do słoików, zakręcamy ( najlepiej do małych z szeroką szyjką - ja dałam do dużych i trochę źle się wyjmuje ). Tak przygotowane mięso wkładamy do garnka z wodą i gotujemy na małym ogniu pod przykryciem 1 godz. Życzę smacznego.