Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Drobiowy gulasz po meksykańsku"
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 362
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 362
Składniki
Bakłażany umyć, pokroić w plastry, posolić, przełożyć na durszlak. Gdy puszczą sok, opłukać, wysuszyć, pokroić w kostkę. 2 Mięso pokroić w kostkę, oprószyć solą, pieprzem, mąką, obsmażyć na złoto na 4 łyżkach oleju. 3 Cebule obrać, posiekać, czosnek zmiażdżyć, zrumienić na oleju. Dodać pomidory, bakłażany, koncentrat, osączoną fasolę, przyprawy, mięso, bulion, dusić 40 min. Przed podaniem posypać pokruszoną fetą.
ok. 75 minutŹródło: Twoje Imperium