Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Filet z trewala z salsą z truskawek i rukolą"
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 160
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 160
Składniki
Pokrój umyte i oczyszczone z szypułek truskawki w drobną kostkę. Wrzuć je do miski razem z posiekaną miętą, papryczką chilli, octem i cukrem. Wymieszaj dokładnie. Odstaw do lodówki przynajmniej na godzinę.
Rozgrzej na patelni na średnim gazie oliwę. Smaż na niej rybę, po 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, aż będzie lekko brązowa.
3. Podawaj rybę na rukoli z dodatkiem salsy truskawkowo-miętowej.Źródło: Olivia